Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Nalika ngeunaan saluran perjalanan dina YouTube, ngan ukur seueur teuing pikeun diitung. Sedengkeun sababaraha diantarana tumuh sacara éksponénsial, seuseueurna siga anu ngeuyeumbeu, pamustunganana ngudar jauh tanpa nyirian seueur tanda. Upami anjeun ngagaduhan saluran perjalanan anjeun nyalira di YouTube anu henteu kabiruyungan khusus, panginten aya sababaraha alesan di tukangeun éta. Tapi naon ari aranjeunna? Sareng kumaha anjeun tiasa ngarobih nasib saluran anjeun? Baca deui pikeun milarian terang.

1. Anjeun nuju niru gaya perjalanan YouTuber anu suksés

Unggal YouTuber anu suksés ngagaduhan gaya tandatangan na pikeun nyarios, vlogging, éditan, sareng sajabana. Sedengkeun gaya ieu tiasa dianggo pikeun aranjeunna, panginten yén éta bakal tiasa dianggo pikeun anjeun mangrupikeun salah sahiji kasalahan pangbadagna anu tiasa anjeun laksanakeun salaku YouTuber. Trikna nyaéta pikeun milarian sora anjeun nyalira, anu bakal ngajantenkeun anjeun jauh ti sésana. Pasti, anjeun tiasa ningali ka YouTubers anu sanés pikeun inspirasi, tapi nyalin atanapi niru aranjeunna sanés cara pikeun jalan.

2. Anjeun nuju fokus kana tujuan anu parantos kaliput

Seueur YouTubers perjalanan pemula mikir yén cara anu pangsaéna pikeun narik perhatian pemirsa nyaéta ngadamel pidéo dina tujuan anu populér. Nanging, nyatana tujuan anu paling populér parantos ditutupan ku anu pangsaéna dina bisnis. Daripada nyiptakeun pidéo dina tempat anu henteu meryogikeun perkenalan, cobian sareng mendakan tujuan anu teu stabil sareng bagikeun pangalaman anjeun ka sadayana.

3. Anjeun nuju nganggo alat-alat kuno

Ngagaduhan perlengkapan kaméra anu paling mahal sanés jaminan yén saluran perjalanan anjeun bakal ningali kasuksésan. Nanging, upami anjeun nganggo alat-alat ketinggalan jaman, pidéo anjeun bakal tétéla kualitas-handap anu teu aya anu hoyong ningali. Janten, cobian sareng tingkatkeun peralatan anjeun ti waktos ka waktos tanpa nyéépkeun kantong anjeun garing. Salaku conto, dina jaman DSLRs ieu, GoPros sareng drone, pidéo mobile ngan moal motong éta.

4. Anjeun henteu nyayogikeun nilai anu cekap

Janten anjeun angkat ka sababaraha tempat sareng ngadamel pidéo anu hadé, tapi anjeun masih pondok tina pandangan sareng karesep anu diarepkeun. Naon anu tiasa lepat? Aya kamungkinan luhur yén pidéo anjeun henteu ngan cekap inpormasi. Kualitas pidéo anu penting penting - teu aya mamang ngeunaan éta. Nanging, anjeun ogé kedah nyayogikeun nilai ka pemirsa ngalangkungan inpormasi anu relevan ngeunaan kumaha pikeun ngahontal tujuan sareng biaya anu aya.

5. Presentasi anjeun henteu cocog sareng kapribadian anjeun

Aya sababaraha cara anu pikaresepeun pikeun nyieun pidéo perjalanan anu endah. Nanging, jalma anu anjeun lengket kedah cocog sareng anjeun salaku jalma sareng katerampilan anu dipiboga. Salaku conto, upami anjeun henteu kenal pisan kana nyiptakeun pidéo perjalanan sinematik, anjeun kedah tetep dina vlogging. Pasti, anjeun tiasa nyumput kana katerampilan anjeun engké, tapi kanggo samentawis ieu, lakukeun naon anu anjeun paling lakukeun.

6. Anjeun nyobian teuing ngalakukeun dina waktos anu sasarengan

Ngalakukeun sababaraha jinis pidéo perjalanan ngan ukur pikeun langkung seueur pintonan nyaéta taktik anu seueur dianggo YouTubers perjalanan. Nanging, upami anjeun nembé ngamimitian, urang nyarankeun setir tina taktik ieu. Dina tahap awal, lengket kana tempat khusus. Salaku conto, upami anjeun resep tuangeun sareng perjalanan, anjeun tiasa ngagabungkeun dua unsur sareng lengket gaya anjeun dugi ka gaduh handap anu penting. Sakali anjeun parantos netepkeun nyalira, anjeun tiasa ngagedekeun eusi sareng ékspérimén langkung seueur.

7. Anjeun henteu konsisten

Konci pikeun kasuksésan dina YouTube dumasarkeun kana kumaha konsistén anjeun sareng unggah anjeun. Sacara sederhana, muatkeun satu ton pidéo sasasih sareng leungit pikeun anu payun henteu bakal hasil. Janten, penting pisan anjeun ngarencanakeun sagalana sateuacanna. Salaku conto, upami anjeun nyiptakeun séri dina tujuan anu tangtu, pasangkeun épisode supados tiasa langsung dituturkeun ku séri sanés anu museur kana tujuan anu sanés.
GoViral mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun YouTubers kéngingkeun palanggan YouTube gratis, pandangan, resep, sareng koméntar. Anjeun pastina kedah ngémutan nganggo éta supados saluran perjalanan YouTube anjeun mimiti hadé.

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh ku GoViral Writing Team,

Ogé kana GoViral

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Nalika kontén parantos dianggo pikeun pamasaran digital mangtaun-taun, seueur jalma anu henteu sadar ngagunakeun pidéo pikeun ngembangkeun merekna. Nanging, pidéo mangrupikeun raja eusi énggal sareng…

0 Komentar
Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

TikTok ngarévolusi industri nyiptakeun eusi pidéo saprak diluncurkeun taun 2018. Algoritma aplikasi ngamungkinkeun para panyipta eusi dina platform pikeun nambahan jutaan panémbong henteu paduli kana hal-hal ieu, bahkan anu nyiptakeun…

0 Komentar
Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Nalika ngeunaan saluran perjalanan dina YouTube, ngan ukur seueur teuing pikeun diitung. Sedengkeun sababaraha diantarana tumuh sacara éksponénsial, seuseueurna siga anu ngeuyeumbeu, pamustunganana ngudar tanpa damel ...

0 Komentar
en English
X