Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun

Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun

Nyebatkeun yén internét dibanjiran ku kontén bakal janten paséa. Unggal menit, sakilo eusi nuju diterbitkeun kana platform anu sanés sapertos YouTube ti jalma-jalma di panjuru dunya. Nanging, ngan kusabab anjeun panyipta eusi anu saé, henteu hartosna anjeun pasti bakal suksés. Salain ti nyieun kontén kualitas, anjeun ogé kedah terang kumaha ngamajukeun pidéo anjeun dina YouTube. Baca deui pikeun diajar kumaha anjeun tiasa ngamajukeun pidéo anjeun sareng mekarkeun kanal anjeun dina YouTube:

a. SEO

Upami anjeun parantos ngadamel kontén bari, anjeun kedah nguping ngeunaan SEO. Anu hilap seueur jalma nyaéta YouTube ogé mesin pencari. Sareng sapertos Google, anjeun peryogi SEO pikeun ngamajukeun pidéo YouTube anjeun. Ieu sababaraha tips anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun hal anu sami:

  • keyword - Nalika ngeunaan SEO, sadayana dimimitian ku topik utama anu ditarjamahkeun kana kecap konci. Aya sababaraha alat SEO anu tiasa ngabantosan dina ngaidentipikasi kecap konci anu digunakeun ku pemirsa pikeun milarian eusi dina platform.
  • pokona berita - Sakali anjeun parantos ngaidentipikasi kecap konci, anjeun kedah milarian cara pikeun ngalebetkeun kana judul anjeun sacara alami. Langkung resep, éta kedah di awal judul. Pastikeun yén judulna alami, pikaresepeun, narik ati, sareng dioptimalkeun kecap konci.
  • gambaran - Pedaran ngandung inpormasi ngeunaan pidéo éta. Éta ogé tempat anu sampurna pikeun anjeun pikeun nambihan langkung seueur kecap konci sareng pangkat langkung luhur dina hasil pamilarian YouTube.
  • tags - Tag tiasa dianggap pituduh pikeun algoritma YouTube. Aranjeunna ngabantosan algoritma kéngingkeun pamahaman pidéo anjeun sareng nganteurkeun salaku kontén anu aya hubunganana.

b. Média sosial

Upami anjeun sareng mérek anjeun henteu aya dina Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, sareng sajabana anjeun moal aya. Diajar langkung seueur ngeunaan platform média sosial anu kawéntar sareng kumaha anjeun tiasa promosikeun saluran YouTube anjeun dina éta:

Facebook

Facebook ngagaduhan langkung ti 2.6 milyar pangguna aktip sareng platformna dieusian ku sababaraha jinis eusi kalebet poto, tulisan, sareng pidéo. Sanaos panginten janten sakola lawas pikeun generasi muda, masih kénéh raja dina hal kapasitas. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pasang pidéo anjeun dina Facebook. Anjeun tiasa ogé nyobaan masang sneak peeks, janten bagian tina komunitas, sareng nyiptakeun halaman Facebook.

Instagram

Instagram mangrupikeun salah sahiji platform média sosial paling populér. Éta ngagaduhan langkung ti 1 milyar pangguna aktif bulanan. Sanaos éta henteu ngagaduhan basis pangguna Facebook, éta ngagaduhan umur anu berpengaruh sareng dinamis kalayan langkung ti satengah pangguna na antawis 18 dugi 34 taun. Aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun promosi video anjeun Instagram:

  • Ngadamel akun propésional - Janten akun propésional dina Instagram, anjeun bakal tiasa nampi sadaya kaistiméwaan anu ditawarkeun platform. Anjeun tiasa nyungkeun akun propésional dina setélan profil anjeun sareng pilih pedaran anu cocog sareng daérah anu dipikaresep. Éta bakal ngahasilkeun muka konci sababaraha alat énggal nawiskeun inpormasi anu wawasan.
  • Fokus kana analitik - Sakali anjeun janten pangguna propésional dina Instagram, anjeun kedah ngamimitian ngakses analytics profil anjeun anu ngabantosan anjeun ngartos pemirsa, jinis kontén anu pikaresepeun, sareng kumaha pangguna berinteraksi sareng kontén anjeun.
  • Ngajalajah IGTV - Instagram ngagaduhan platform video asli dimana anjeun tiasa ngamajukeun kanal YouTube anjeun. Pasang pidéo anu aya hubunganana atanapi ngan ukur nyintip pidéo YouTube anjeun.

Tumuwuh saluran YouTube sanés élmu rokét. Tungtungna, éta sadayana dugi ka kontén kualitas luhur sareng bermakna. Upami eusi anjeun henteu saé, henteu paduli kumaha anjeun ngamajukeunana, éta moal aya bédana. Sadaya anu anjeun badé milarian mangrupikeun pangguna anu teu dianggurkeun anu moal ngalanggan saluran anjeun.

Sakali anjeun ngagaduhan kontén anu leres, anjeun tiasa difokuskeun ningkatkeun jangkauan anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun pandangan gratis ti jalma asli ngalangkungan GoViral. Aranjeunna nawiskeun jasa kualitas premium anu masihan anjeun pintonan YouTube bébas, koméntar, resep, sareng palanggan. Janten, naon anu anjeun ngantosan? Fokus kana eusi anjeun sareng ngantep GoViral nganteurkeun Dursasana.

Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun ku GoViral Writing Team,

Ogé kana GoViral

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

TikTok ngarévolusi industri nyiptakeun eusi pidéo saprak diluncurkeun taun 2018. Algoritma aplikasi ngamungkinkeun para panyipta eusi dina platform pikeun nambahan jutaan panémbong henteu paduli kana hal-hal ieu, bahkan anu nyiptakeun…

0 Komentar
5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

Eusi pidéo dina internét parantos janten alat penting pikeun bisnis ogé interaksi sosial. Pidéo mangrupikeun jinis eusi sosial anu paling sering dibahas pikeun blog tradisional, tulisan anu dikurasi, sareng infografis unggal dinten….

0 Komentar
Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Nalika ngeunaan saluran perjalanan dina YouTube, ngan ukur seueur teuing pikeun diitung. Sedengkeun sababaraha diantarana tumuh sacara éksponénsial, seuseueurna siga anu ngeuyeumbeu, pamustunganana ngudar tanpa damel ...

0 Komentar
en English
X