Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?

YouTube, situs pamilarian kadua pangageungna, mangrupikeun platform populér pikeun promosikeun, ngahibur sareng ngadidik pemirsa. YouTube ngagaduhan langkung ti 22 milyar tamu saparapat, kalayan panjang panggunaan has langkung ti 40 menit.

YouTube populér ku pangguna. Rada sakedik.

Samentawis éta, sapertos anu sanésna dina wéb, kéngingkeun langkung seueur pandangan dina YouTube parantos janten tujuan anu masing-masing parantos mimiti mayar artos – kadang ngalangkungan bisnis anu diragukeun – kanggo naekeun bahanna. Pangguna mésér pintonan YouTube pikeun ngarobih algoritma YouTube atanapi ngolo-ngolo pemirsa yén kusabab seueur anu sanés parantos ningali konténna, aranjeunna ogé kedah.

Naha Ngaiklan Saluran YouTube Anjeun?

Upami anjeun ngaluncurkeun saluran YouTube kalayan ngarep-ngarep ngan ukur nyebarkeun matéri sareng nampi ramalan palanggan tanpa kedah seueur damel, kami gaduh naséhat pikeun anjeun. Éta henteu nyukupan pikeun ngan ukur nyiptakeun sareng ngaleupaskeun matéri, sanaos éta standar anu saé. Anjeun kedah masarkeun saluran YouTube anjeun pikeun suksés. Henteu kedah panik, iklan saluran YouTube anjeun henteu kedah mahal. Kami bakal nunjukkeun kumaha sareng iraha memasarkan halaman YouTube anjeun pikeun gratis dina potongan ieu.

Saban dinten, langkung seueur bahan dihasilkeun, sareng kamungkinan pikeun monetisasi bahan éta parantos ngalegaan pisan ku sababaraha waktos. Kasempetan pikeun ngadamel artos gancang parantos ngahasilkeun paningkatan jumlah produsen anu siap mayar pintonan YouTube.
Bahkan seleb sareng penyanyi disangka mésér pintonan YouTube, numutkeun ka New York Times. Mangrupikeun kagiatan hubungan masarakat pikeun némbongan siga klip atanapi sapotong musik anu anyar murag janten viral. Seueur anu ngadamel pidéo alit sanésna nganggo jasa anu sami pikeun mésér pintonan YouTube, ogé pikeun palanggan mésér.

Hasilna, upami anjeun badé kaluar di YouTube, anjeun kedah nganggo seueur strategi iklan sakumaha tiasa dilakukeun.

Kami parantos ngajelaskeun kumaha cara Ngaiklankeun saluran YouTube anjeun dina sababaraha léngkah sareng tips supados anjeun tiasa nguntungkeun. Nunjuk ieu lumaku upami anjeun ngan ukur badé ngamimitian atanapi upami anjeun hoyong ningali stats naék naék.

Tip pikeun kéngingkeun YouTube Views Gratis sareng Tumuh Saluran anjeun Langkung gancang

1) Anggo GoViral

Sanaos urang bias, urang leres-leres tiasa nyarios GoViral nyaéta layanan anu pangsaéna sareng paling gampang anu ayeuna aya pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun pidangan YouTube, resep, koméntar sareng palanggan YouTube gratis. Upami anjeun henteu acan parantos, daptar akun sareng mimitian nganggo jasa kami pikeun kamekaran nyata.

2) Gunakeun Judul Anu Persuasif sareng Kagungan Sadaya Konci anu Diperlukeun

Ieu nalika mesin pencari kecap konci anjeun tiasa dianggo. Judul anu lengkep sareng pikaresepeun ngalaksanakeun dua tujuan: éta nyayogikeun kecap konci pikeun algoritma pikeun nyaring pikeun aya hubunganana, sareng éta narik para nonton sareng ngawartosan aranjeunna ngeunaan kontén pidéo YouTube éta. Anjeun tiasa ngalaksanakeun pendekatan SEO tradisional pikeun ngalakukeun panilitian kata konci, sapertos ngamangpaatkeun alat panilitian kata konci atanapi sumber kata kunci online anu sanés.

Buka perencana kata kunci anjeun sareng pilih maluruh YouTube pikeun ningali kumaha nyebarna kecap konci dina YouTube. Nyaritakeun konsumén sareng mesin pencari google ngeunaan eusi anjeun, sareng ngarobih eusi video anjeun pikeun kecap konci anu leres tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun klik organik.

Ampir unggal dinten, sajumlah ageung individu ngagunakeun YouTube pikeun mendakan ilmu ngalangkungan kontén pidéo. Upami pidéo anjeun tiasa kéngingkeun tempat anu luhur pikeun kecap anu sering dipilarian, saluran anjeun bakal teras-terasan nampi patalimarga organik salami éta langsung di YouTube.

Milarian alat pikeun nalungtik kecap konci YouTube. Pikeun kéngingkeun "Skor Sakabéh," anjeun tiasa nempatkeun kecap konci dina kalimat atanapi frasa. Anu saé pisan nyaéta dina sababaraha kasus anjeun kéngingkeun statistik "Perkiraan" anu nyaritakeun ngeunaan kasempetan saluran anjeun pikeun réngking.

Nambahkeun sababaraha topik ku skor "alus pisan" kana jadwal eusi YouTube anjeun leres-leres ngabantosan anjeun pikeun terang naon anu sacara organik tiasa dianggo pikeun anjeun, sareng naon anu henteu.

Pikeun tingkat prakték SEO tingkat lanjut, anjeun kedah nganggo cara kecap konci multi-tingkat. Éta kalebet fokus dina istilah buntut panjang kalayan sakedik persaingan nalika nyebarkeun. Sanaos ieu peryogi sakedik langkung lami pikeun ngagantungkeun, éta lumayan saé upami leres dilakukeun sareng bakal ngabantosan anjeun pintonan YouTube bébas.

3) Ngartos Algoritma YouTube Saé pisan

Nyaho naon anu dipikaresep ku YouTube sareng naon anu henteu bakal ngajantenkeun anjeun jauh pisan. Sateuacan anjeun mikirkeun promosikeun kanal anjeun, anjeun kedah pastikeun yén anjeun nganggo unggal téhnik organik anu aya, pikeun ngamaksimalkeun paparan anjeun. Ieu mastikeun yén algoritma bakal dianggo pikeun anjeun, sareng henteu ngalawan anjeun bahkan saatos jaman promosi.

Henteu cekap deui pikeun nyandak jalma ngetok vidéo anjeun sareng ngawitan nempokeunana. Dugi ka 2012, algoritma YouTube ngadorong eusi kalayan jumlah pandangan anu luhur. Nanging, ayeuna parantos didesain ulang pikeun maksimalkeun pungsi interaksi jangka panjang sareng pangalaman.

Ieu mangrupikeun dua hal anu paling penting:

  • Jumlah waktos anu dianggo nonton video.
  • Waktos Sesi, atanapi jumlah total waktos anu dihabiskan dina YouTube.

Kusabab algoritma "ngudag pemirsa," anjeun kedah ningkatkeun keterlibatan pemirsa bari pokus dina ngajaga waktos nontonna. Suka / henteu resep sareng koméntar "henteu resep" mangrupikeun dua indikator langkung penting anu dianggo ku algoritma.

Pro YouTubers atanapi panyipta eusi ngalacak statistikna pikeun milari naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu.

Janten kumaha anjeun tiasa manjangkeun sési anjeun?

Sakumaha anjeun bakal ningali sababaraha metodeu engké, éta nyebarkeun rutin unggal minggu mangrupikeun rencana anu saé. Hasilna, anjeun bakal janten unsur timeline biasa YouTube pikeun pemirsa, sareng kontén anjeun tiasa diangkat ka luhur halaman utama. Hasilna, eusi anjeun anu munggaran dina antrian YouTube pangguna. Éta henteu aya hargana, sanés?

4) Anggo Platform Média Sosial sanés pikeun Ngamajukeun

Naha anjeun parantos ngagaduhan anu kieu dina sababaraha situs jejaring sosial sanés?

Upami leres, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha daya tarik pikeun eusi pidéo anjeun anu anyar dipasang sanaos ngan ukur ngagaduhan sababaraha ratus réréncangan sareng pengikut. Dina 24 jam munggaran saatos nyebarkeun pidéo, anjeun kedah koordinasi apdet sareng pengikut anjeun dina platform anu sanés, bahkan kulawarga anjeun atanapi réréncangan, pikeun ningkatkeun pidangan pidéo anjeun.

Paringkat pidéo dina SERPs ditangtukeun ku interaksi sareng inohong patalimarga wéb dina sababaraha dinten mimiti saatos diterbitkeun.

Anjeun panginten tiasa ngahubungi situs anu ngalebetkeun pidéo anu tiasa dibandingkeun sareng anjeun dina publikasi salaku taktik jangka panjang.

Komo upami halaman wéb parantos nyerat topik, anjeun tiasa ngahubungi aranjeunna sareng nyaritakeun ngeunaan pangalaman anjeun sareng subjek. Ieu ogé tiasa dilakukeun ku saluran hiburan atanapi vlogs. Kolaborasi mangrupakeun konci.

5) Kolaborasi Kalayan saluran sanés atanapi Akun Online

Naha anjeun hoyong ngahontal komunitas anu henteu kantos nguping ngeunaan anjeun sateuacanna?

Sambungkeun sareng panyipta sanés pikeun ngamajukeun eusi séwang-séwangan pikeun masing-masing pamirsa anjeun. Promosi silang mangrupikeun strategi anu saé pikeun gancang numutkeun, pandangan, atanapi palanggan anjeun. Strategina langsung. Bukti sosial instan diciptakeun nalika panyipta kalayan panampian anu sami (sareng bahan anu sigana béda) ngadukung matéri anjeun. Éta ngayakinkeun target audiénna pikeun ningali eusi anjeun.

Pikeun milarian kamungkinan kolaborator, milari saluran anu tiasa dibandingkeun sareng ieu:

  • Tingkat handap ieu: Upami anjeun ngahubungi saluran nganggo 10 kali jumlah palanggan, odds kolaborasi langsing. Upami teu kitu, anjeun bakal kedah nyayogikeun aranjeunna hal anu berharga.
  • Démografi Pamirsa: Anjeun tiasa milarian kapentingan paningal anjeun ogé panyipta anu sanésna aranjeunna nonton. Anjeun tiasa mendakan sababaraha kréatif anu pikaresepeun pikeun dianggo dina bagian koméntar anjeun ogé upami anjeun naroskeun ka pemirsa pikeun saran.

Tip pikeun kéngingkeun YouTube Views Gratis sareng Tumuh Saluran anjeun Langkung gancang

6) Kalebet Pedaran

Sasaurang panginten yén ngan saukur ngahasilkeun matéri sareng ngeposkeunana dina YouTube kalayan judul anu narik bakal cekap. Éta henteu leres!

Pedaran pidéo mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngalebetkeun kecap konci tambahan ku kituna anjeun tiasa pangkat langkung saé dina hasil mesin pencari YouTube sareng silih tukeur inpormasi sareng pemirsa. Kata kunci inti anjeun, ogé sababaraha kecap konci anu pakait, kedah dilebetkeun kana pedaran anjeun.

Upami anjeun hoyong nyebarkeun pidéo ngeunaan gim video énggal anu badé kaluar, anjeun pastina kedah nyertakeun nami gimna. Salian ti éta, anjeun bakal peryogi sababaraha kecap konci tambahan sapertos "gim pidéo online anyar" atanapi bahkan organisasi anu nyebarkeunana, dina kateranganana.

7) Nganggo tag

Tag pidéo YouTube ogé ngabantosan ngabédakeun naon kontén anjeun sareng ngabantosan sistem dina nangtoskeun naon anu bakal katingali ku pengunjung nalika aranjeunna nonton éta. Ieu, ogé caption sareng judul anjeun, kedah nyebatkeun inti tina pidéo anjeun. Mertimbangkeun pondok-buntut SEO sakali deui bari mikir ngeunaan hashtags anjeun.

Tetep tag anjeun relevan pikeun mérek sareng topik anjeun; entong nganggo tag anu teu aya hubunganana sareng maksad naekeun réngking anjeun. Anjeun panginten panginten mimitina, tapi nalika jalma ngantunkeun pidéo anjeun, algoritma YouTube bakal ngarobih pangkat anjeun kalayan pantes. Barina ogé, YouTube hoyong pemirsa tetep dina platformna, janten upami pidéo anjeun henteu dilakukeun, éta moal dipeunteun sakumaha luhurna.

8) Percobaan Sareng Durasi Pidéo YouTube Anjeun

Naha anjeun sadar yén sistem kecerdasan buatan YouTube mangrupikeun 70% tina sadaya pandangan? Éta ageung pisan!

Teras kumaha upami metoda anu diusahakeun-sareng-leres pikeun langkung sering tampil dina pidéo anu disarankeun ku YouTube?

Ngadamel pidéo anu langkung panjang (antara 10 sareng 15 menit) sigana jawaban na. Saran YouTube laun nunjukkeun kana matéri anu langkung panjang.

Sareng éta aya rasa anu saé kusabab YouTube hoyong nahan pemirsa dina platform salami mungkin janten tiasa nunjukkeun aranjeunna langkung seueur pariwara.

Pastikeun yén anjeun nawiskeun nilai pikeun pidéo anjeun sareng ngajantenkeunana cocog sareng pamirsa anu anjeun tuju. Pemirsa anjeun bakal pareum upami anjeun teras-terasan teras nyeret waktos nonton nalika nyarioskeun perkawis naon waé dina pidéo anjeun. Pemirsa tiasa néwak éta gancang pisan.

Janten, sateuacan anjeun némbak pidéo anjeun, nanemkeun sababaraha waktos dina nalungtik, nulis, sareng nyiapkeun. Seueur saluran ngadamel pilem instruksional pikeun panyipta YouTube anu énggal dina platform. Kaseueuranana sacara rinci ngeunaan topik konténna sareng ngadamel pidéo anu langkung ti 10 menit.

9) Anggo YouTube pikeun cross-promosikeun eusi anjeun.

Aya kasempetan anu saé anjeun ngabahas topik anu tiasa dibandingkeun dina YouTube anu saling pakait.

Laksanakeun upaya sadar pikeun ngamajukeun eusi anjeun nalika asup akal pikeun kéngingkeun langkung seueur mileage tina matéri anjeun anu langkung lami.

Misalna, salaku ajakan-kanggo-aksi, anjeun tiasa nyayogikeun tautan dina katerangan pidéo sareng ngadorong jalma-jalma pikeun mariksa éta. Sanaos leungitna fitur anotasi YouTube anyar-anyar ieu tiasa ngaganggu sababaraha urang, kalebet tautan dina katerangan anjeun ngadorong pengunjung pikeun ningali pidéo anjeun dugi ka akhirna sanés ngetok jauh.

10) Tong mopohokeun metadata

Nalika ngeunaan ngagunakeun kecap konci, aturan metadata YouTube nyorot dua hal:

  • Janten leres.
  • Kualitas di luhur kuantitas nyaéta cara pikeun buka.

Kriteria ieu dilarapkeun ka elemen sapertos tag sareng kategori. Tag ngan kedah dianggo dina bagian "tag" video anjeun, sanés dina pedaran pidéo. Pilih hiji atanapi dua kategori pikeun ngabantosan YouTube milarian saha waé pidéo anjeun anu kedah disarankeun.

YouTube henteu ngagaduhan statistik anu tiasa dianggo ti pangawas sapanjang tahap awal siklus hirup hiji video. Hasilna, éta gumantung kana metadata anjeun - pangunggah - nawiskeun pikeun milarian terang naon anu saleresna na.

11) Forum Tiasa Ngabantosan Anjeun Ningkatkeun Saluran YouTube Anjeun

Forum mangrupikeun sahabat anjeun. Salah sahiji lokasi anu pangsaéna pikeun nyebarkeun saluran YouTube anjeun gratis nyaéta dina forum. Sababaraha forum, di sisi anu sanésna, ngagaduhan aturan "henteu promosi" anu kaku. Pikeun ngurilingan ieu, punten mastikeun yén anjeun nyumbangkeun hal anu berguna pikeun wacana. Anjeun henteu kedah ngan ukur lebet sareng kaluar sareng tautan kana pidéo YouTube pang anyarna. Sabalikna, interaksi sareng anggota forum sahingga, ngan ukur bagikeun barang anu bakal ngabantosan aranjeunna.

12) Anggo Tab Komunitas sareng Carita YouTube pikeun Kauntungan Anjeun

Dua metodeu ieu anyar pisan, sareng henteu sadayana YouTubers gaduh aksés ka aranjeunna. Éta mangrupikeun upaya YouTube pikeun nyayogikeun pamirsa na pikeun pangalaman jaringan sosial lengkep.

Anjeun tiasa komunikasi sareng pemirsa anjeun ku ngirim polling atanapi patarosan upami anjeun ngagaduhan tab komunitas. Hal ieu dianggo ku seueur saluran pikeun ngirim tulisan tulisan anu saluyu sareng pidéo anu pikaresepeun.

Ieu ningkatkeun jangkauan sareng Dursasana ku kiyeu. Éta sabab ngabutuhkeun kirang komitmen pikeun ngajawab hiji polling atanapi nonton carita pondok tibatan nonton hiji pidéo lengkep. Maka, anjeun bakal perhatoskeun yén jalma-jalma ayeuna-ayeuna kéngingkeun seuseueurna promosi tina alat ieu.

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun? ku GoViral Writing Team,

Ogé kana GoViral

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

TikTok ngarévolusi industri nyiptakeun eusi pidéo saprak diluncurkeun taun 2018. Algoritma aplikasi ngamungkinkeun para panyipta eusi dina platform pikeun nambahan jutaan panémbong henteu paduli kana hal-hal ieu, bahkan anu nyiptakeun…

0 Komentar
5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

Eusi pidéo dina internét parantos janten alat penting pikeun bisnis ogé interaksi sosial. Pidéo mangrupikeun jinis eusi sosial anu paling sering dibahas pikeun blog tradisional, tulisan anu dikurasi, sareng infografis unggal dinten….

0 Komentar
Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Nalika kontén parantos dianggo pikeun pamasaran digital mangtaun-taun, seueur jalma anu henteu sadar ngagunakeun pidéo pikeun ngembangkeun merekna. Nanging, pidéo mangrupikeun raja eusi énggal sareng…

0 Komentar
en English
X