Kumaha Algoritma YouTube Gawé Dina 2021

Kumaha Algoritma YouTube Gawé Dina 2021

Kusabab YouTube diluncurkeun taun 2005, platform na janten tempat anu populér dimana pangguna nonton, ngabagi, sareng unggah pidéo. Janten mesin pencari panglobana di dunya, éta parantos janten alat anu berharga pikeun panyipta ogé mérek. Éta mikat langkung ti 2 milyar pangguna bulanan. Tapi, kumaha YouTube ngajantenkeun sadaya pangguna sumping deui pikeun langkung seueur? Platform video ngagaduhan algoritma ngaladénan daptar eusi anu aya hubunganana anu salawasna terang naon anu hoyong ditingali ku pangguna.

Algoritma Milarian YouTube

Dina raraga ngajalankeun papacangan sareng ngawangun pisibilitas mérek anjeun, anjeun kedah ngartos prakték pangsaéna SEO anu muncul sareng tren YouTube pangénggalna. Kieu kumaha platform na pangkat pidéo sareng kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun pidéo anjeun:

Sinyal réngking

Aya dua sinyal peringkat SERP utama pikeun platform:

  1. Metrik Dursasana (Suka, koméntar, waktos nonton, sareng sajabana)
  2. Patalina kata konci dumasar kana metadata (Kata kunci, pedaran, sareng judul)
    YouTube tumut kana kasaimbangan kumaha eusi, judul, sareng pedaran anjeun cocog sareng pamundut pamilarian pangguna. Pikeun métrik Dursasana, recency sareng waktos nonton mangrupikeun faktor pangbadagna pikeun réngking SERP. YouTube ogé faktor dina sajarah nonton, nalika pangguna nonton video dina topik anu sami, sareng sabaraha video anu aranjeunna tonton tina saluran anjeun. Ieu sababaraha sinyal peringkat sanés anu anjeun kedah terang ngeunaan:
    • Sakumaha gancangna pidéo anjeun tumuh (laju video)
    • Sakumaha sering pangguna pencét pidéo anjeun tina halaman réngking
    • Sakumaha sering anjeun unggah pidéo énggal (kumargi pidéo énggal ngagaduhan réngking anu langkung luhur, anjeun kedah nyiptakeun kontén énggal sacara konsistén)
    • Sakumaha seueur waktos pangguna dina YouTube saatos nonton video anjeun (waktos sési)
      Intina nyaéta lamun video anjeun ngajawab patarosan pangguna sareng gaduh minat, anjeun bakal nguntungkeun tina algoritma peringkat YouTube.

Optimasi Pidéo

Pikeun mastikeun yén algoritma SEO tina YouTube tiasa dianggo pikeun anjeun, anjeun kedah ngaoptimalkeun metadata anjeun anu kalebet judul, tag, sareng pedaran pidéo anjeun. Aya alat SEO anu tiasa anjeun anggo pikeun ngaidentipikasi maluruh populér sareng kecap konci anu tiasa anjeun anggo. Judul sareng katerangan anu ngandung kecap konci sigana bakal muncul dina pamilarian anu aya hubunganana.

Numutkeun ka YouTube, anjeun kedah nyerat pedaran hiji dugi ka dua paragrap kanggo masihan tinjauan video anjeun. Penting pedaran ieu dina basa alam sareng ayeuna ngan ukur konci. Nanging, anjeun kedah nambihan kecap konci anu penting dina mimiti déskripsi babarengan sareng kecap konci utami anjeun dina judulna. Sababaraha garis mimiti katerangan anjeun bakal muncul dina SERP. Janten, pastikeun yén éta cukup pikaresepeun pikeun pangguna pikeun klik dina pidéo anjeun.

Peringkat anjeun ogé kapangaruhan ku judul sareng gambar leutik video anjeun. Upami anjeun gaduh gambar leutik anu hadé, éta bakal ngajantenkeun jalma hoyong pencét kana pidéo anjeun sareng ningkatkeun pandangan anjeun. Éta ogé nyaritakeun YouTube yén kontén pidéo anjeun cocog sareng pamundut. Hal sanés anu anjeun kedah pokus nyaéta tag. Tag tiasa ngabantosan jalma mendakan kontén anjeun dina YouTube.

Upami anjeun tumut kana akun algoritma YouTube sareng apdetna, anjeun bakal tiasa nyandak saluran YouTube anjeun ka tingkat anu béda. Ngan awas kana métrik sareng laporan analitik, sareng anjeun bakal saé pikeun muka.

Nanging, henteu lepat dina nyandak bantosan. Upami Anjeun hoyong pintonan YouTube bébas ti jalma asli gratis, anjeun tiasa nyandak bantosan GoViral. Aranjeunna tiasa ngiringan pandangan, koméntar, resep, sareng palanggan ti jalma saleresna kalayan gampang sareng gancang. Kalayan bantosanna, anjeun tiasa nampi sadayana dikirimkeun ka anjeun sareng mekarkeun saluran anjeun.

Kumaha Algoritma YouTube Gawé Dina 2021 ku GoViral Writing Team,

Ogé kana GoViral

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?

YouTube, situs pamilarian kadua pangageungna, mangrupikeun platform populér pikeun promosikeun, ngahibur sareng ngadidik pemirsa. YouTube ngagaduhan langkung ti 22 milyar tamu saparapat, kalayan panjang panggunaan has langkung ti 40 menit. YouTube populér…

0 Komentar
Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Nalika kontén parantos dianggo pikeun pamasaran digital mangtaun-taun, seueur jalma anu henteu sadar ngagunakeun pidéo pikeun ngembangkeun merekna. Nanging, pidéo mangrupikeun raja eusi énggal sareng…

0 Komentar
Gagasan Eusi Pangsaéna pikeun Saluran Kaulinan YouTube pikeun Tumuh

Gagasan Eusi Pangsaéna pikeun Saluran Kaulinan YouTube pikeun Tumuh

Upami anjeun nembé ngamimitian saluran kaulinan di YouTube, anjeun panginten janten panasaran kumaha anjeun tiasa mekarkeun saluranna. Sanaos aya alat anu tiasa anjeun anggo pikeun kéngingkeun pintonan YouTube gratis, resep, sareng langganan, anjeun…

0 Komentar
en English
X