Kawijakan ngabalikeun duit

Urang nawiskeun barang irrevocable non-tangible. Salaku customer a anjeun jawab pamahaman ieu kana purchasing sagala produk / jasa di situs urang.

Kontak customer ngarojong

99% tina masalah bisa direngsekeun ku email basajan. Urang menta nu ngahontal kaluar pikeun urang ngagunakeun kami "Taros Kami"Kaca. Palanggan kami Service Department bakal meunang deui ka anjeun dina 24-48 (biasana kirang ti 24 jam) sareng review bahan perhatian anjeun, sarta solusi.

Requests ngabalikeun duit layak

  • Non-pangiriman produk / jasa: dina sababaraha kasus waktos prosés na langkung laun, sareng tiasa nyandak sakedik langkung lami pikeun pesenan anjeun réngsé. Dina hal ieu, urang nyarankeun ngahubungan kami pikeun pitulung. Klaim pikeun henteu dikintunkeun kedah dikintunkeun ka Dinas Palanggan kami sacara tinulis dina waktos 7 dinten ti saprak mesen.
  • Produk teu-sakumaha-ditétélakeun: isu misalna kudu dilaporkeun ka Palanggan kami Service Department dina 7 poé ti tanggal beuli. Jelas bukti kudu disadiakeun ngabuktikeun yén dibeuli produk / jasa henteu sakumaha ditétélakeun dina website. Keluhan nu saukur dumasar kana ekspektasi palsu customer urang atawa kahayang teu ngahormatan.
  • Klién hoyong ngabatalkeun pangmayaran produk / jasa sareng aya dina 7 dinten ti pamayaran pamungkas. Upami pamundut dilakukeun pikeun pengembalian dana saatos 7 dinten nasabah henteu layak, tapi pembatalan bakal réngsé dina sagala tagihan ka hareup. Konsumén tiasa neraskeun nampi jasa dugi ka akhir siklus tagihanana, atanapi milih kanggo langsung ngeureunkeun produk / jasa.

Komitmen ka kapuasan

Simkuring nangtung di tukangeun produk urang jeung mangrupakeun reueus nganterkeun jasa Dursasana média sosial kualitas pangluhurna online kiwari. Simkuring teu tiasa salawasna nawiskeun ngabalikeun duit, tapi lamun dina 7 dinten anjeun bagja jeung urutan anjeun saukur Taros Kami sarta kami bakal manggihan hiji résolusi pikeun masalah anjeun.

en English
X