kabijakan privasi

Kawijakan Privasi ieu ngatur cara GoViral.ai ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajaga sareng ngungkabkeun inpormasi anu dikumpulkeun ti pangguna (masing-masing, "Pamaké") halaman wéb https://goviral.ai ("Situs"). Kawijakan privasi ieu dilarapkeun ka Loka sareng sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun ku GoViral.

informasi idéntifikasi Personal

Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ku sababaraha cara, kalebet, tapi henteu dugi ka, nalika Pamaké kunjungan situs kami, ngadaptar dina situs, tempatna pesenan, ngalanggan buletin, eusian formulir, sareng hubungan sareng kagiatan, jasa, fitur, atanapi sumber anu sanésna disayogikeun dina Loka kami. Pamaké bisa dipénta, sakumaha luyu, nami, alamat email, alamat surat. Pamaké tiasa kitu, nganjang kana Loka kami sacara anonim. Urang bakal ngumpulkeun inpormasi idéntitas pribadi ti Pamaké ngan upami aranjeunna sacara sukarela ngalebetkeun inpormasi sapertos ka kami. Pangguna sok tiasa nolak nyayogikeun inpormasi idéntitas pribadi, kecuali éta tiasa nyegah aranjeunna tina terlibat dina kagiatan anu berhubungan dina Situs.

informasi idéntifikasi Non-pribadi

Urang bisa ngumpulkeun informasi idéntifikasi non-pribadi ngeunaan Pamaké iraha aranjeunna berinteraksi sareng Loka urang. Inpo idéntifikasi non-pribadi bisa kaasup ngaran browser, jenis komputer sarta informasi teknis ngeunaan Pamaké sarana sambungan kana Loka urang, sapertos sistem operasi sarta panyadia ladenan Internet garapan sareng inpo nu sejenna sarupa.

cookies Web browser

Loka urang bisa make "cookies" pikeun ningkatkeun pangalaman Pamaké. web browser pamaké tempat cookies dina teuas drive maranéhanana pikeun tujuan catetan-ngajaga jeung kadang lagu informasi ngeunaan eta. Pamaké bisa milih pikeun ngeset browser web maranéhna pikeun nampik cookies, atawa pikeun ngabejaan anjeun sawaktu cookies nu keur dikirim. Lamun maranehna ngalakukeun kitu, dicatet yén sababaraha bagéan Loka teu meunang fungsi bener.

Kumaha ieu kami nganggo informasi dikumpulkeun

GoViral tiasa ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi pribadi Pamaké pikeun kaperluan ieu:

- Pikeun ningkatkeun palanggan pelanggan: Inpormasi anu anjeun bikeun ngabantosan kami pikeun ngabales jasa palanggan palanggan anjeun sareng pangabutuh pangrojong langkung éfisién.
- Pikeun ningkatkeun Situs kami: Kami tiasa nganggo réspon anu anjeun bikeun pikeun ningkatkeun produk sareng jasa kami.
- Pikeun ngajalankeun promosi, kontes, survey atanapi fitur Situs anu sanés: Pikeun ngirim Pamaké inpormasi anu aranjeunna sapuk pikeun nampa ngeunaan topik anu urang pikirkeun bakal dipikaresep ku aranjeunna.
- Pikeun ngirim Surélék Périodik: Kami tiasa nganggo alamat surélék pikeun ngirim informasi Pamaké sareng apdet anu berhubungan kana tatanannana. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngabales pertanyaan, patarosan, sareng / atanapi pamundut anu sanés. Upami Pamaké mutuskeun milih pikeun milis kami, aranjeunna bakal nampi email anu tiasa kalebet warta perusahaan, pamutahiran, produk anu berhubungan sareng inpormasi jasa, sareng sanésna iraha waé Pamaké hoyong ngalanggan tina nampi email ka hareup, kami kalebet rinci daptar langganan anu teu jelas di handapeun unggal email.

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun

Urang ngadopsi lila kumpulan data hade, neundeun jeung ngolah jeung ukuran kaamanan pikeun ngalindungan ngalawan aksés diidinan, robahan, panyingkepan atawa cilaka informasi pribadi, username, sandi, informasi jeung data nu disimpen di Loka urang urus Anjeun.

Bursa data sensitif sareng Pribadi antara Situs sareng Pamakéna kajantenan ngaliwatan saluran komunikasi aman SSL sareng didaptarkeun sareng dijaga ku tandatangan digital.

Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun

Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi nyéwa Pamaké informasi idéntifikasi pribadi pikeun anu sanés. Urang tiasa babagi inpormasi demografi umum umum teu dikaitkeun kana inpormasi idéntifikasi pribadi ngeunaan kémon datang sareng pamaké parantos bisnis bisnis urang, affiliates dipercaya sareng pangiklan kanggo tujuan anu didadarkeun di luhur.

Parobahan kana kawijakan privasi ieu

GoViral ngagaduhan kawijaksanaan pikeun ngapdet kabijakan privasi ieu iraha waé. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal ngarévisi tanggal anu diperbarui di handapeun halaman ieu. Kami ngadorong Pamaké pikeun sering mariksa kaca ieu pikeun aya parobihan pikeun tetep diwartosan ngeunaan kumaha kami ngabantosan ngajaga inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun. Anjeun ngaku sareng satuju yén anjeun tanggung jawab pikeun marios kawijakan privasi ieu sacara berkala sareng janten sadar kana modifikasi.

ditampa anjeun istilah ieu

Ku cara make Loka ieu, Anjeun signify ditampa anjeun kawijakan ieu. Mun anjeun teu satuju kana kawijakan ieu, mangga teu make Loka urang. make terus anjeun tina Loka di handap ieu posting parobahan kana kawijakan ieu bakal dianggap ditampa Anjeun parobahan maranéhanana.

ngahubungan urang

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu amalan loka ieu, atawa transaksi anjeun kalawan loka ieu, mangga ngahubungan kami di:

GoViral.ai - Virtab LLC, Kitchener, ON, Kanada
Dukungan GoViral: [email dijaga]
Ph: 888-881-9070
Rojongan CCBill
CCBill Chat

Dokumén ieu terakhir diénggalan tanggal 24 Séptémber 2020.

en English
X