Blog

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022
26th Oktober 2021

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Nalika kontén parantos dianggo pikeun pamasaran digital mangtaun-taun, seueur jalma anu henteu sadar ngagunakeun pidéo pikeun ngembangkeun merekna. Nanging, pidéo mangrupikeun raja eusi énggal sareng…

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?
20th Séptémber 2021

Pondok YouTube: Naha Éta Nawiskeun Béda ti Instagram Reels sareng TikTok?

TikTok ngarévolusi industri nyiptakeun eusi pidéo saprak diluncurkeun taun 2018. Algoritma aplikasi ngamungkinkeun para panyipta eusi dina platform pikeun nambahan jutaan panémbong henteu paduli kana hal-hal ieu, bahkan anu nyiptakeun…

Gagasan Eusi Pangsaéna pikeun Saluran Kaulinan YouTube pikeun Tumuh
16th Séptémber 2021

Gagasan Eusi Pangsaéna pikeun Saluran Kaulinan YouTube pikeun Tumuh

Upami anjeun nembé ngamimitian saluran kaulinan di YouTube, anjeun panginten janten panasaran kumaha anjeun tiasa mekarkeun saluranna. Sanaos aya alat anu tiasa anjeun anggo pikeun kéngingkeun pintonan YouTube gratis, resep, sareng langganan, anjeun…

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh
13th Séptémber 2021

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Nalika ngeunaan saluran perjalanan dina YouTube, ngan ukur seueur teuing pikeun diitung. Sedengkeun sababaraha diantarana tumuh sacara éksponénsial, seuseueurna siga anu ngeuyeumbeu, pamustunganana ngudar tanpa damel ...

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun
23rd Agustus 2021

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

Eusi pidéo dina internét parantos janten alat penting pikeun bisnis ogé interaksi sosial. Pidéo mangrupikeun jinis eusi sosial anu paling sering dibahas pikeun blog tradisional, tulisan anu dikurasi, sareng infografis unggal dinten….

Kumaha Algoritma YouTube Gawé Dina 2021
17th Agustus 2021

Kumaha Algoritma YouTube Gawé Dina 2021

Kusabab YouTube diluncurkeun taun 2005, platform na janten tempat anu populér dimana pangguna nonton, ngabagi, sareng unggah pidéo. Janten mesin pencari panglobana di dunya, éta parantos janten alat anu berharga pikeun…

Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun
16th Agustus 2021

Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun

Nyebatkeun yén internét dibanjiran ku kontén bakal janten paséa. Unggal menit, sakilo eusi nuju diterbitkeun kana platform anu sanés sapertos YouTube ti jalma-jalma di panjuru dunya. Tapi, ngan kusabab…

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?
1st Agustus 2021

Kumaha Kéngingkeun Views YouTube Gratis pikeun Saluran anjeun?

YouTube, situs pamilarian kadua pangageungna, mangrupikeun platform populér pikeun promosikeun, ngahibur sareng ngadidik pemirsa. YouTube ngagaduhan langkung ti 22 milyar tamu saparapat, kalayan panjang panggunaan has langkung ti 40 menit. YouTube populér…

en English
X