FAQ

Naha anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan GoViral? Tingali daptar di handap pikeun patarosan anu paling sering urang tanyakeun. Upami patarosan anjeun henteu didaptarkeun di dieu, maka mangga ngahubungan kami.

ngan ngadaptar, saterusna lebet sareng nganjang ka "Kéngingkeun Koin”Bagian pikeun mimiti nonton pidéo. Unggal pidéo anu anjeun tonton, siga, mairan sareng langganan bakal ngahasilkeun artos koin.

Sakali anjeun gaduh artos méakkeun, ngimpor video anjeun dina "Pidéo Abdi”Bagian sareng pilih jumlah palanggan, pintonan, resep sareng koméntar anu anjeun badé nampi dina unggal vidéo.

Kirimkeun paréntah anjeun sareng linggih deui bari jaringan kami nganteurkeun sadayana!

Teraskeun kéngingkeun artos gratis supados anjeun tiasa mesen langkung seueur jasa kana pidéo anjeun, atanapi nganjang ka “Mésér Koin”Kanggo mésérna waé.

Leres, kami leres! Kantun lebet sareng nganjang "Ngajak & Meunang Deui"Kanggo milarian URL rujukan unik anjeun.

Unggal jalma anu ngarujuk kana jaringan kami anu ngadaptar rekening sareng kéngingkeun koin bakal ngahasilkeun komisi 10%.

Ieu hartosna, upami anjeun ngarujuk 10 jalma anu masing-masing kéngingkeun 1,000 koin (total 10,000 koin), anjeun bakal otomatis diganjar 10% tina éta, nyaéta 1,000 koin.

Ngarujuk pangguna ka GoViral mangrupikeun cara anu paling gampang sareng paling gampang pikeun anjeun sacara otomatis kéngingkeun koin tina usaha rujukan anjeun.

Strategi anu pangsaéna pikeun ngarujuk pangguna nganggo URL unik anjeun kalebet:

1. Pasang pidéo YouTube ngeunaan GoViral.

2. Kirim surélék / pesen ka babaturan sareng kolega anjeun anu ogé ngagaduhan saluran YouTube.

3. Tulis tulisan blog ngeunaan GoViral dina halaman wéb anjeun.

4. Bagikeun URL rujukan unik anjeun dina Facebook, Twitter sareng platform sosial anu sanés.

5. Kecap tina sungut.

6. Kreatif! Aya seueur cara anjeun tiasa ngarujuk pangguna ka GoViral!

Sadaya jasa anu dikirimkeun jaringan kami sadayana réngsé ku komunitas pangguna GoViral anu kadaptar anu ngalengkepan tindakan pikeun milari koin. Ieu ngandung harti yén kagancangan dimana unggal layanan dikirimkeun béda-béda dumasarkeun kana patalimarga anu kami tampi, ogé pesenan anu aya dina jaringan kami iraha waé. Kadang-kadang aranjeunna dikirimkeun gancang pisan sareng kadang dikirimkeun kalayan langkung laun.

Upami anjeun hoyong pesen anjeun dikirimkeun langkung gancang, anjeun kedah lebet sareng nganjang ka "kaanggotaan"Halaman, dimana anjeun tiasa ningkatkeun kana rencana Emas atanapi Platinum kanggo biaya sareng nampi" Transaksi Prioritas ".

Rencana Emas sareng Platinum bakal nempatkeun pidéo anjeun payun anu sanés pikeun nampi jasa anjeun langkung gancang!

Naon anu anjeun nungguan?

Gabung sareng jaringan gratis kami sareng mimitian kéngingkeun palanggan, pandangan, resep sareng koméntar ayeuna!

ngadaptar Ayeuna
en English
X