5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun

Eusi pidéo dina internét parantos janten alat penting pikeun bisnis ogé interaksi sosial. Pidéo mangrupikeun jinis eusi sosial anu paling sering dibandingkeun anu tradisional pikeun blog tradisional, tulisan anu dikurasi, sareng infografis unggal dinten. Éta sababna anjeun kedah diajar kumaha kalibet sareng poténsi pamirsa ngalangkungan kontén inpormasi anu tiasa dibagi. Baca deui pikeun diajar sababaraha tips anu bakal ningkatkeun Dursasana YouTube anjeun ngamungkinkeun anjeun narik rupa-rupa pamirsa, nahan pemirsa, sareng ngahasilkeun kalungguhan.

1. Ngobrol sareng pemirsa

Nalika anjeun ngadamel pidéo anjeun, penting pikeun émut yén anjeun nuju nyarios ka jalma asli. Anjeun kedah ngubaran Dursasana online sapertos paguneman anu anjeun tiasa gaduh dina kahirupan nyata. Sanaos pemirsa anjeun moal ngiringan sareng anjeun, anjeun kedah nyarios sareng aranjeunna saolah-olah éta. Ieu sababaraha tips pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun hal anu sami:

  • Ngadamel poin saderhana, jelas, sareng dicerna
  • Tekenan tip atanapi léngkah penting
  • Malikan deui ku ngulang deui poin-poin utami
  • Nalika lumaku, pasihkeun banyolan

2. Pasang pidéo sacara konsisten

Cara anu paling saé pikeun netepkeun sareng ngajaga papacangan nyaéta janten sumber inpormasi anu konsisten sareng dipercaya. Anjeun kedah netepkeun pamirsa anu teras-terasan sumping deui. Anjeun kedah mosting sacara rutin sareng ngajaga pidéo anjeun ayeuna, seger, sareng berharga. Penting pikeun anjeun ngartos yén aya rébuan YouTubers sanés sapertos anjeun anu ngudag pemirsa inti anjeun. Tugas anjeun pikeun nyiptakeun reputasi kanggo inpormasi sareng henteu nguciwakeun pemirsa anjeun.

3. Ngartos pemirsa anjeun

Ieu mangrupikeun umur 'inpormasi fast-food' anu hartosna yén urang hoyong eusi nalika aranjeunna mikahayang. Upami aranjeunna pencét kana pidéo anjeun sareng henteu ngagaduhan anu diarepkeun, éta bakal goréng pikeun saluran anjeun. Sakali anjeun parantos nyiptakeun hubungan sareng pemirsa, anjeun kedah teraskeun masihan naon anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun ngagaduhan saluran hiburan, anjeun kedah teraskeun ngahibur. Upami anjeun kanal inpormasi, anjeun kedah teraskeun masihan inpormasi. Émut yén jalma-jalma nonton pidéo éta ku alesan. Anjeun kedah milarian alesan éta sareng ngungkitna.

4. Ajak resep, saham, sareng koméntar

Pikeun hasil sareng ningkatkeun hubungan anjeun, anjeun kedah usaha ti pihak ogé panempo anjeun. Umur internét sareng platform média sosial nunjukkeun yén unggal jalma ngagaduhan pendapat. Sareng anjeun kedah ngadorong jalma-jalma tina nyatakeun pendapatna ngalangkungan suka, koméntar, sareng saham. Henteu éra pikeun naroskeun ka pemirsa anjeun resep atanapi mairan dina pidéo na. Nyatana, ieu ngamungkinkeun pemirsa anjeun terang yén anjeun ngahargaan pendapatna sareng daék ningkatkeun kualitas konténna. Éta ogé bakal ningkatkeun pemirsa anjeun. Tapi, hal anu penting nyaéta anjeun kedah naroskeun.

5. Tambahkeun ajakan pikeun aksi

Ngagaduhan batur nonton pidéo anjeun sanés ngan ukur ukur ukur pikahariwangeun anjeun. Sakali anjeun kéngingkeun pemirsa, anjeun kedah ngamangpaatkeun éta sareng nambihan 'panggilan bertindak' saatos unggal pidéo anjeun. Éta tiasa naros ka aranjeunna pikeun ngalanggan saluran anjeun atanapi nuturkeun anjeun dina platform média sosial. Anjeun ogé tiasa nyayogikeun NAP kana jasa atanapi bisnis anjeun atanapi tautan kana halaman wéb anjeun. Anjeun kedah nganggap pemirsa salaku kasempetan anu kedah diudag.

YouTube mangrupikeun mesin pencari anu kadua pangageungna di dunya. Nalika dianggo langsung, éta tiasa ngabantosan ngawangun mérek anjeun ku cara anu henteu aya platform anu sanés. Kalayan tips saderhana anu disebatkeun di luhur, anjeun tiasa ningkatkeun hubungan YouTube sareng gaduh paningali jangka panjang anu hasilna ningkat usaha.

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun Dursasana YouTube, GoViral nyaéta jalan pikeun jalan. Ngagunakeun jasa kualitas premiumna, anjeun tiasa kéngingkeun suka YouTube, pandangan, koméntar, sareng langganan gratis dina kanal anjeun. Ku cara ieu, anjeun tiasa difokuskeun pidéo anjeun tanpa kedah hariwang ngeunaan papacangan.

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Dursasana YouTube Anjeun ku GoViral Writing Team,

Ogé kana GoViral

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Tren Pemasaran Video YouTube Anu Kamungkinan Ngamuk Dina 2022

Nalika kontén parantos dianggo pikeun pamasaran digital mangtaun-taun, seueur jalma anu henteu sadar ngagunakeun pidéo pikeun ngembangkeun merekna. Nanging, pidéo mangrupikeun raja eusi énggal sareng…

0 Komentar
Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun

Kumaha Ngamajukeun Pidéo YouTube Anjeun

Nyebatkeun yén internét dibanjiran ku kontén bakal janten paséa. Unggal menit, sakilo eusi nuju diterbitkeun kana platform anu sanés sapertos YouTube ti jalma-jalma di panjuru dunya. Tapi, ngan kusabab…

0 Komentar
Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Sagala Alesan Kunaon Channel Wisata YouTube Anjeun Henteu Tumuh

Nalika ngeunaan saluran perjalanan dina YouTube, ngan ukur seueur teuing pikeun diitung. Sedengkeun sababaraha diantarana tumuh sacara éksponénsial, seuseueurna siga anu ngeuyeumbeu, pamustunganana ngudar tanpa damel ...

0 Komentar
en English
X