Si të krijoni lista dëgjimi në YouTube që sjellin shikues

Si të krijoni lista dëgjimi në Youtube që sjellin shikues

Krijimi i listave për luajtje në YouTube mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për krijuesit e përmbajtjeve për të marrë më shumë shikime në YouTube. Nëse jeni i ri në YouTube dhe nuk keni krijuar më parë një listë për luajtje, jeni në vendin e duhur. Në këtë artikull, ne do t'ju përcjellim të gjithë hapat që duhet të ndërmerrni për të krijuar listën tuaj të luajtjes në YouTube. Për më tepër, ne do t'ju ofrojmë gjithashtu këshilla të ndryshme që do t'ju ndihmojnë të zotëroni lojën e krijimit të listës së luajtjes për më shumë shikime. Pra, pa ndonjë vonesë të mëtejshme, le të fillojmë këtë artikull.

Krijimi i një liste për luajtje në YouTube: Udhëzime hap pas hapi

Përpara se të kalojmë te këshillat dhe truket e avancuara për t'ju ndihmuar të krijoni një listë luajtjeje në YouTube për më shumë shikime, le të kalojmë në udhëzimet hap pas hapi që duhet të ndiqni për të krijuar një listë dëgjimi për herë të parë:

  • Hapi 1 – Shkoni te faqja "Kanali juaj": Duke klikuar mbi avatarin tuaj në këndin e sipërm djathtas të YouTube, do të shfaqet një meny rënëse. Nga kjo meny, klikoni në 'Kanali juaj'.
  • Hapi 2 – Zgjidhni 'Personalizoni Kanalin': Pasi të shfaqet faqja 'Kanali juaj', duhet të jeni në gjendje të shihni opsionin 'Personalizoni Kanalin' në zonën qendrore të faqes afër krye. Klikoni mbi të.
  • Hapi 3 – Zgjidhni "Listat e luajtjes": Në faqen "Personalizoni kanalin", duhet të jeni në gjendje të dalloni opsionin "Listat e luajtjes" në skedën në anën e majtë. Zgjidhni atë dhe klikoni në butonin "Lista e re e luajtjes" në anën e sipërme të djathtë të faqes.
  • Hapi 4 – Emërtoni listën tuaj të luajtjes dhe shtoni video: E vetmja gjë që mbetet për të bërë është të emërtoni listën tuaj të luajtjes dhe më pas të filloni të shtoni video. Pasi të keni futur titullin e dëshiruar të listës suaj të luajtjes, klikoni "Krijo". Pasi të krijohet lista e luajtjes, klikoni mbi të dhe më pas zgjidhni "Shto video" nga menyja rënëse me tre pika.

Pra, tani ju dini gjithçka rreth krijimit të listave për luajtje në YouTube. Por çfarë mund të bëni për t'u siguruar që listat për luajtje të krijuara të gjenerojnë shikime dhe abonentë të rinj në YouTube? Zbuloni përgjigjet për këtë pyetje në pjesën tjetër.

Këshilla dhe truke për t'i bërë listat tuaja të luajtjes në YouTube të tërheqin më shumë shikues

Në këtë seksion, do të mësoni rreth optimizimit të listave tuaja për luajtje në YouTube, në mënyrë që më shumë shikues të tërhiqen prej tyre dhe të ndihen si të angazhohen me to. Ja se si mund ta bëni:

  • Krijoni lista luajtjeje të bazuara në histori: Nëse një listë për luajtje përmban shumë video që nuk kanë të bëjnë fare me njëra-tjetrën, ajo nuk do të jetë në gjendje të krijojë shumë interes tek audienca. Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë krijimin e listave për luajtje të bazuara në histori, p.sh. lista për luajtje me video për një temë ose temë të vetme. Kjo do të sigurojë që listat tuaja për luajtje të jenë koherente dhe kuptimplote.
  • Optimizoni listat tuaja për luajtje me fjalë kyçe të duhura: Vitet e fundit, optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) ka filluar të luajë një rol kryesor në rritjen e zbulueshmërisë së videove dhe listave të luajtjes në YouTube. Pra, kur vendosni për titujt për listat tuaja për luajtje, sigurohuni që ato të jenë të optimizuara sipas fjalëve kyçe. Për të përcaktuar fjalët kyçe të duhura për t'u përdorur për titujt e listës suaj të luajtjes, mund të përdorni funksionin e plotësimit automatik të YouTube për sugjerime ose të përdorni një mjet kërkimi për fjalë kyçe. Përndryshe, ju gjithashtu mund të shikoni fjalët kyçe që përdoren nga konkurrentët tuaj për titujt e tyre përkatës të listës së luajtjes.
  • Krijo video hyrëse për secilën listë për luajtje: Një video hyrëse mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme për shikuesit e rinj që të kuptojnë se për çfarë kanë të bëjnë listat tuaja për luajtje dhe çfarë mund të presin të mësojnë prej tyre. Përveç ofrimit të informacionit për listat për luajtje, videot hyrëse mund të mirëpresin gjithashtu shikuesit, gjë që gjithmonë ndihmon në sigurimin e një niveli të lartë të mbajtjes së shikuesve.

Përfundim

Pra, kjo është për këtë për këtë artikull - tani ju duhet të jeni në gjendje të krijoni lista dëgjimi dhe t'i modifikoni ato sa herë të dëshironi pa ndonjë bujë apo shqetësim. Para se të përfundojmë këtë artikull, do të dëshironim t'ju inkurajonim të provoni GoViral – një mjet softuerësh i krijuar për përdoruesit e rinj të YouTube për të marrë më shumë komente dhe pëlqime në YouTube. Ju gjithashtu mund të merrni shikime falas në YouTube. Për më tepër, ju gjithashtu mund të merrni abonentë falas në YouTube përmes GoViral.

Si të krijoni lista dëgjimi në YouTube që sjellin shikues nga Ekipi i Shkrimit GoViral,

Gjithashtu në GoViral

Këshilla për t'i bërë videot në Youtube që duan të shikojnë abonentët tuaj

Këshilla për t'i bërë videot në YouTube që dëshirojnë t'i shikojnë abonentët tuaj

Kur krijuesit e përmbajtjes pyeten për strategjitë e ndryshme për të rritur abonentët e tyre në YouTube, përgjigjet që vijnë janë jashtëzakonisht të ndryshme. Nuk ka asnjë qasje me pesë probleme-një zgjidhje për marketingun në YouTube. Sidoqoftë, videot në YouTube duhet të jenë shumë…

0 Comments
Si funksionon algoritmi i Youtube në 2021

Si funksionon algoritmi i YouTube në 2021

Që kur u lançua YouTube në 2005, platforma është bërë një hapësirë ​​e njohur ku përdoruesit shikojnë, ndajnë dhe ngarkojnë video. Duke qenë motori i dytë më i madh i kërkimit në botë, ai është bërë një mjet i vlefshëm për…

0 Comments
Si të krijoni lista dëgjimi në Youtube që sjellin shikues

Si të krijoni lista dëgjimi në YouTube që sjellin shikues

Krijimi i listave për luajtje në YouTube mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për krijuesit e përmbajtjeve që të kenë më shumë shikime në YouTube. Nëse jeni i ri në YouTube dhe nuk keni krijuar më parë një listë për luajtje, jeni në vendin e duhur. Në këtë artikull,…

0 Comments
en English
X
Dikush në blerë
më parë