Politika rimbursimi

Ne ofrojmë mallra të pakthyeshme jo të prekshme. Si klient, ju jeni përgjegjës për të kuptuar këtë kur blini ndonjë produkt / shërbim në faqen tonë.

MBROJTJA E KUPTIMIT TUST KLIENTIT

99% e problemeve mund të zgjidhen me një email të thjeshtë. Ne kërkojmë që të na kontaktoni duke përdorur "Na KontaktoniFaqe ” Departamenti ynë i Shërbimit të Klientit do t'ju kthehet brenda 24-48 (zakonisht më pak se orët 24) me një përmbledhje të shqetësimit tuaj dhe një zgjidhje.

Kërkesat e pranueshme për kthim

  • Mosdorëzimi i produktit / shërbimit: në disa raste kohët e procesit janë më të ngadalta dhe mund të duhet pak më shumë kohë që porosia juaj të përfundojë. Në këtë rast, ne rekomandojmë të na kontaktoni për ndihmë. Pretendimet për mosdorëzim duhet të paraqiten në Departamentin tonë të Shërbimit ndaj Klientit me shkrim brenda 7 ditëve nga vendosja e porosisë.
  • Produkt jo i përshkruar: çështje të tilla duhet t'i raportohen Departamentit tonë të Shërbimit të Klientit brenda ditëve 7 nga data e blerjes. Duhet të sigurohen prova të qarta që dëshmojnë se produkti / shërbimi i blerë nuk është siç përshkruhet në faqen e internetit. Ankesat të cilat bazohen thjesht në pritjet ose dëshirat e rreme të klientit nuk respektohen.
  • Klienti dëshiron të anulojë pagesën e përsëritur të produktit / shërbimit dhe është brenda 7 ditëve nga pagesa e fundit. Nëse bëhet një kërkesë për një rimbursim pas 7 ditësh konsumatori nuk është i përshtatshëm, por një anulim do të përfundojë në të gjitha faturimet e ardhshme. Konsumatori mund të vazhdojë të marrë shërbimin deri në fund të ciklit të tij të faturimit, ose të zgjedhë ndalimin e menjëhershëm të produktit / shërbimit.

I P TORBASHKT T TO KUJDES

Ne qëndrojmë prapa produkteve tona dhe jemi krenarë që ofrojmë shërbime më të larta të angazhimit të mediave sociale në internet sot. Ne nuk mund të ofrojmë gjithmonë një rimbursim, por nëse brenda ditëve 7 nuk jeni të kënaqur me porosinë tuaj thjesht Na Kontaktoni dhe ne do të gjejmë një zgjidhje për shqetësimet tuaja.

en English
X
Dikush në blerë
më parë