Paketa e promovimit në YouTube

Pyetjet e bëra më shpesh

Ofertat e paketave janë krijuar për të grumbulluar të gjitha produktet që ju nevojiten për të maksimizuar rezultatet tuaja. Ofrohet gjithashtu me një çmim të volitshëm.

Për shembull, në vend që të blini vetëm 5000 shikime, do të keni renditjet dhe rezultatet më të larta që duken të natyrshme kur blini 400 pëlqime dhe 2000 shpërndarje dhe 40 komente me ato shikime.

Ne përziejmë zgjidhjet e duhura për t'ju dhënë rezultatet më të mira.

Paketa më e njohur është "Paketa 5000 Shikime". Kjo paketë mund të shpërndahet në maksimum 1 deri në 5 video.

Ne mund të përgatisim paketa me porosi për ju.

Nëse dëshironi të kombinoni dhe kombinoni shërbime të ndryshme ose të rrisni numrin e shërbimeve të caktuara, na kontaktoni me shërbimet dhe sasitë specifike të secilit shërbim që dëshironi të kombinoni. Ne do t'ju japim një kuotë të personalizuar për kërkesat tuaja.

Paketa e promovimit në YouTube
en English
X
Dikush në blerë
më parë