Këshilla për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në videon tuaj në YouTube

Këshilla për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në videon tuaj në Youtube

Pavarësisht se sa i suksesshëm bëhet kanali juaj në YouTube, nuk mund t'i shpëtoni kurrë komenteve të urrejtjes. Thjesht, sado të përpiqeni, nuk mund t'i kënaqni të gjithë. Disa përdorues mund të mos e pëlqejnë vërtet përmbajtjen tuaj dhe të lënë komente me urrejtje nëpër videot tuaja, ndërsa të tjerë mund të jenë thjesht trollë në YouTube.
Për krijuesit e përmbajtjes, videot e të cilëve janë rezultat i çdo pëllëmbë të zemrës dhe shpirtit të tyre, komente të tilla mund të jenë të vështira për t'u trajtuar. Nëse je një prej tyre, mund të joshesh të marrësh një të tillë mbi njerëzit që vërshojnë me urrejtje seksionet e komenteve të videove të tua. Megjithatë, në këtë artikull, ne jemi këtu për t'ju thënë se ta bësh këtë nuk është një ide e mirë. Pra, nëse keni marrë shumë komente urrejtjeje në videot tuaja në YouTube, lexoni më tej ndërsa ne ju përcjellim me këshillat kryesore për t'iu përgjigjur atyre.

1. Pranojeni gabimin tuaj nëse për këtë ju akuzon një koment urrejtjeje

Ndonjëherë, përdoruesit mund të shkruajnë komente negative për shkak të një gabimi që keni bërë në videot tuaja. Për shembull, një përdorues mund t'ju thërrasë në seksionin e komenteve sepse video juaj përmban dezinformata. Në një skenar të tillë, është më mirë të qëndroni të përulur dhe t'i kërkoni falje përdoruesit për gabimin tuaj dhe të premtoni se nuk do ta bëni më kurrë të njëjtin gabim. Kjo përgjigje dinjitoze do t'ju bëjë të ndesheni si krijues i përmbajtjes, i cili zotëron gabimet dhe zotohet të shmangë ato në të ardhmen.

2. Mos i fshini komentet e urrejtjes

Për YouTubers që duhet të merren rregullisht me urrejtjen në seksionet e komenteve të tyre, gjërat mund të bëhen të lodhshme shumë shpejt. Disa përdorues të YouTube kthehen në fshirjen e komenteve negative ose çaktivizimin e komenteve fare. Ndonëse kjo mund të duket si një zgjidhje e shpejtë, ne rekomandojmë që të largoheni nga kjo, pasi fshirja/çaktivizimi i komenteve do t'u japë atyre që urrejnë edhe më shumë arsye për t'ju urryer. Në vend të kësaj, lërini komentet e urrejtjes të qëndrojnë në videot tuaja. Mbani mend, nuk është e detyrueshme t'i përgjigjeni çdo komenti dhe në disa raste, komentet e urrejtjes më së miri lihen të injorohen.

3. Mbështetuni në sensin tuaj të humorit

Komentet negative, kur iniciohen nga trollët, kanë vetëm një qëllim - t'ju shqetësojnë. Thjesht, nëse reagoni në mënyrë agresive ndaj komentit negativ të një trolli, ju vetëm po e ushqeni trollin. Në vend të kësaj, është më mirë të merreni me trollët përmes përdorimit të zgjuar të sensit tuaj të humorit. Na besoni kur e themi këtë - asgjë nuk funksionon si humori për sa i përket përhapjes së një situate të tensionuar. Mund të largojë vëmendjen e audiencës tuaj nga urrejtja dhe drejt përgjigjeve tuaja të mprehta dhe humoristike.

4. Blloko përdoruesit që refuzojnë të ndalojnë urrejtjen ndaj jush pa asnjë arsye

Ju mund t'i zbatoni në praktikë të gjitha këshillat që kemi përmendur deri më tani. Sidoqoftë, nëse ka përdorues, sjellja e urrejtjes së të cilëve ndaj jush dhe kanalit tuaj nuk ndalet pavarësisht përpjekjeve tuaja më të mira, mbetet vetëm një gjë për të bërë - t'i bllokoni ata. Bllokimi i një përdoruesi është mjaft i thjeshtë dhe ju duhet të ndiqni këto hapa për të bllokuar përgjithmonë dikë që të shikojë dhe/ose komentojë përmbajtjen tuaj:

  • Vizitoni profilin e përdoruesit dhe hapni skedën 'Rreth'.
  • Në skedën 'Rreth', ju duhet të jeni në gjendje të shihni një ikonë flamuri me një menu drop-down. Klikoni mbi të.
  • Nga opsionet në menunë rënëse, zgjidhni "Blloko përdoruesin".
  • Klikoni në 'Dërgo' kur të kërkohet pyetja 'A je i sigurt që dëshiron ta bllokosh këtë përdorues?'

Përfundim

Pra, ja ku e keni – katër nga këshillat më efektive për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në YouTube. Para se të themi lamtumirë, do të donim të flisnim për GoViral – një mjet softuerësh për krijuesit e përmbajtjeve të reja për të rritur kanalet e tyre me abonentë falas në YouTube. Ju gjithashtu mund të merrni komente falas në YouTube, shikime falas në YouTube dhe pëlqime falas në YouTube në GoViral.ai.

Këshilla për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në videon tuaj në YouTube nga Ekipi i Shkrimit GoViral,

Gjithashtu në GoViral

5 këshilla për të rritur angazhimin tuaj në Youtube

Sa video të gjata kundrejt videove të shkurtra duhet të ketë kanali juaj për angazhimin më të mirë?

Që kur YouTube lançoi funksionin YouTube Shorts, krijuesit e përmbajtjes në platformë e kanë gjetur veten të kapur në një rebus. Shumë nuk mund të vendosin nëse duhet t'i përmbahen videove të rregullta në platformë, dmth….

0 Comments
Si të krijoni lista dëgjimi në Youtube që sjellin shikues

Si të krijoni lista dëgjimi në YouTube që sjellin shikues

Krijimi i listave për luajtje në YouTube mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për krijuesit e përmbajtjeve që të kenë më shumë shikime në YouTube. Nëse jeni i ri në YouTube dhe nuk keni krijuar më parë një listë për luajtje, jeni në vendin e duhur. Në këtë artikull,…

0 Comments
Këshilla për përdorimin e pantallonave të shkurtra në Youtube për të përmirësuar angazhimin e markës

Këshilla për përdorimin e pantallonave të shkurtra të YouTube për të përmirësuar angazhimin e markës

YouTube ka qenë kampioni i padiskutueshëm i platformave të transmetimit të videove për një kohë të gjatë. Megjithatë, në dekadën e fundit, disa konkurrentë i kanë dhënë YouTube një përpjekje për paratë e tij. Platformat si TikTok i çuan gjërat në një…

0 Comments
en English
X
Dikush në blerë
më parë