FAQ

A keni një pyetje në lidhje me GoViral? Shihni listën më poshtë për pyetjet tona më të shpeshta. Nëse pyetja juaj nuk është e shënuar këtu, atëherë ju lutemi na kontaktoni.

Thjesht regjistruar, atëherë hyrje dhe vizitoni “Fito Monedha”Seksioni për të filluar shikimin e videove. Çdo video që shihni, pëlqeni, komentoni dhe pajtoni, do t'ju fitojë monedha.

Pasi të keni monedha për të shpenzuar, importoni videot tuaja në "Videot e mia”Dhe zgjidhni sasinë e pajtimtarëve, shikimet, pëlqimet dhe komentet që dëshironi të merrni në secilën video.

Dorëzoni porositë tuaja dhe rrini ulur ndërsa rrjeti ynë jep gjithçka!

Vazhdoni të fitoni monedha falas në mënyrë që të mund të porosisni më shumë shërbime për videot tuaja ose të vizitoni "Blini Monedha”Për t’i blerë në vend.

Po, po! Thjesht hyrje dhe vizitoni "Fto & Fito Më shumë”Për të gjetur URL-në tuaj unike të referimit.

Çdo person që i referoheni rrjetit tonë që regjistron një llogari dhe fiton monedha do t'ju fitojë komision 10%.

Kjo do të thotë, nëse referoni 10 persona që secili fiton 1,000 monedha (10,000 monedha gjithsej), automatikisht do të shpërbleheni me 10% të kësaj, që është 1,000 monedha.

Referimi i përdoruesve te GoViral është mënyra më e lehtë dhe më e lehtë për ju që të fitoni automatikisht monedha nga përpjekjet e referimeve tuaja.

Strategjitë më të mira për të referuar përdoruesit me URL-në tuaj unike përfshijnë:

1. Postoni një video në YouTube në lidhje me GoViral.

2. Dërgoni me email / mesazh miqtë dhe kolegët tuaj të cilët gjithashtu kanë kanale në YouTube.

3. Shkruani një postim në blog për GoViral në faqen tuaj të internetit.

4. Ndani URL-në tuaj unike të referimit në Facebook, Twitter dhe platforma të tjera sociale.

5. Fjala e gojës.

6. Bëhuni krijues! Ka mënyra të panumërta që ju mund t'i referoni përdoruesit te GoViral!

Të gjitha shërbimet që ofron rrjeti ynë janë kompletuar plotësisht nga bashkësia e përdoruesve të regjistruar të GoViral të cilët kryejnë veprime për të fituar monedha. Kjo do të thotë që shpejtësia në të cilën ofrohet çdo shërbim ndryshon në bazë të trafikut që marrim, si dhe porosive që janë në rrjetin tonë në çdo moment të caktuar. Ndonjëherë ato dorëzohen shumë shpejt dhe ndonjëherë ato dorëzohen me një ritëm më të ngadaltë.

Nëse dëshironi që porositë tuaja të dorëzohen më shpejt, ju duhet hyrje dhe vizitoni “Anëtarësia”Faqe, ku mund të azhurnoheni në planet Gold ose Platinum për një tarifë dhe të merrni“ Transaksione me Prioritet ”.

Planet Gold dhe Platinum do t'i vendosin videot tuaja përpara të tjerëve për të marrë shërbimet tuaja shumë më shpejt!

GoViral

Çfarë po prisni?

Bashkohuni në rrjetin tonë falas dhe filloni të merrni parapagues, shikime, pëlqime dhe komente sot!

Regjistrohu Tani
en English
X
Dikush në blerë
më parë