blog

Këshilla për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në videon tuaj në Youtube
21st nëntor 2022

Këshilla për t'iu përgjigjur komenteve të urrejtjes në videon tuaj në YouTube

Pavarësisht se sa i suksesshëm bëhet kanali juaj në YouTube, nuk mund t'i shpëtoni kurrë komenteve të urrejtjes. Thjesht, sado të përpiqeni, nuk mund t'i kënaqni të gjithë. Disa përdorues mund të mos e pëlqejnë vërtet përmbajtjen tuaj dhe të largohen…

Temat që njerëzit nuk duan t'i shikojnë në Youtube
8th Nëntor 2022

Temat që njerëzit nuk duan t'i shikojnë në YouTube

Ka lloje të panumërta të përmbajtjes video që mund të konsideroni krijimin për kanalin tuaj në YouTube. Pavarësisht se çfarë lloj përmbajtje krijoni, fakti është se nëse e bëni dhe e promovoni mirë…

Si të krijoni lista dëgjimi në Youtube që sjellin shikues
30th gusht 2022

Si të krijoni lista dëgjimi në YouTube që sjellin shikues

Krijimi i listave për luajtje në YouTube mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për krijuesit e përmbajtjeve që të kenë më shumë shikime në YouTube. Nëse jeni i ri në YouTube dhe nuk keni krijuar më parë një listë për luajtje, jeni në vendin e duhur. Në këtë artikull,…

5 këshilla për të rritur angazhimin tuaj në Youtube
23rd Gusht 2022

Sa video të gjata kundrejt videove të shkurtra duhet të ketë kanali juaj për angazhimin më të mirë?

Që kur YouTube lançoi funksionin YouTube Shorts, krijuesit e përmbajtjes në platformë e kanë gjetur veten të kapur në një rebus. Shumë nuk mund të vendosin nëse duhet t'i përmbahen videove të rregullta në platformë, dmth….

Shërbimi Yt 06
10th gusht 2022

Si mund ta përdorin bizneset YouTube për të menaxhuar praninë e tyre në mediat sociale?

YouTube nuk ka nevojë për ndonjë prezantim. Është motori i dytë më i madh i kërkimit në botë. Çdo ditë, orë dhe orë të përmbajtjes transmetohen në platformë. Sot, ajo është bërë një nga më të rëndësishmet…

Si të zgjidhni fjalët kyçe të duhura për titujt e videove tuaja në Youtube
1st gusht 2022

Si të zgjidhni fjalët kyçe të duhura për titujt e videove tuaja në YouTube

YouTube është kampioni i padiskutueshëm i platformave të transmetimit të videove, dhe çuditërisht, platforma po bëhet gjithnjë e më e madhe çdo ditë e më shumë. Ndërsa kjo paraqet mundësi të panumërta për krijuesit e përmbajtjeve të reja, fakti është se platforma…

Cilat mjete të krijuesit po planifikon të nisë Youtube në 2022?
27th Maj 2022

Cilat mjete krijuese planifikon të nisë YouTube në vitin 2022?

2022 është duke ecur mirë dhe ka ende pak më shumë se tetë muaj përpara se të fillojë 2023. Në këta 8+ muaj, gjërat do të jenë emocionuese për përmbajtjet e bazuara në YouTube…

Youtube dhe Nft Space: Gjithçka që duhet të dini
18th Maj 2022

YouTube dhe NFT Space: Gjithçka që duhet të dini

YouTube, platforma më e madhe në botë e transmetimit të videove, u bë lajm në fillim të këtij viti kur njoftoi lançimin e mjeteve të ndryshme të reja krijuese. Mjetet e krijuesit do të ndihmojnë si YouTube ashtu edhe krijuesit e përmbajtjes në platformë për të…

Si të zgjidhni sfondin perfekt të muzikës për videon tuaj në Youtube?
9th Maj 2022

Si të zgjidhni sfondin e përsosur muzikor për videon tuaj në YouTube?

Kur njerëzit mendojnë për video, ata kryesisht mendojnë për pamjet vizuale. Megjithatë, e vërteta është se videot nuk kanë të bëjnë vetëm me pamjet vizuale – audio luan gjithashtu një rol të madh në bërjen tërheqëse të videove. Më e mira…

5 arsye pse Youtube duhet të jetë llogaria juaj kryesore sociale
27th Prill 2022

5 arsye pse YouTube duhet të jetë llogaria juaj kryesore sociale

Deri pak vite më parë, shumica e tregtarëve nuk do ta kishin menduar YouTube në të njëjtën mënyrë si Facebook, Instagram dhe Twitter. Megjithatë, kohët kanë ndryshuar. Sot, YouTube është po aq i fuqishëm…

en English
X
Dikush në blerë
më parë