Blej komente në YouTube

Merr rezultate të shpejta dhe të garantuara kur blen komente në YouTube

10 Comments20
25 Comments40
75 Comments105
100 Comments130
 • Dorëzimi i garantuar Dorëzimi i garantuar
 • Rezultatet fillojnë në orët 24-72 Rezultatet fillojnë në orët 24-72
 • Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim Rezultatet vazhdojnë deri në përfundim
 • Nuk kërkohet fjalëkalim Nuk kërkohet fjalëkalim
 • I sigurt dhe privat 100% i Sigurt & Privat
 • Garancia e rimbushjes Garancia e rimbushjes
 • Mbështetje 24 / 7 Mbështetje 24 / 7
Pagesa

Çfarë përfitimesh do të shoh nëse blej Komentet e YouTube?

 • Ne Shikojmë Videon tuaj dhe Shkruajmë Komente me Cilësi
 • Nëse preferoni mund të paraqisni komentet tuaja
 • Ne do të japim të paktën 10 komente për një video
 • Komentet e dërguara gjatë disa ditëve për t'u dukur organike
 • Përmirëson renditjen e motorit të kërkimit të videos suaj
 • Inkurajon të tjerët të shikojnë videot tuaja
 • Inkurajon diskutimet më të gjata për të filluar
 • Komentet fillojnë të shfaqen në 48-72 orë pasi të keni porositur
en English
X
Dikush në blerë
më parë