Programi ynë është falas për t'u bashkuar. It'sshtë e thjeshtë për tu regjistruar dhe nuk kërkon njohuri teknike. Programet e filialeve janë të zakonshëm në të gjithë Internetin dhe u ofrojnë pronarëve të faqeve të internetit një mënyrë shtesë për të përfituar nga faqet e tyre të internetit.

Si funksionon kjo gjë?

Kur të bashkoheni me programin tonë të filialeve, do t'ju furnizohet me një lidhje unike URL që mund të vendosni brenda faqes tuaj të internetit ose të ndani përmes emailit ose në faqet tuaja të mediave sociale. Kur një përdorues klikon në njërën prej lidhjeve tuaja unike, ato do të sillen në faqen tonë të internetit dhe aktiviteti i tyre do të ndiqet nga programi ynë i filialit. Do të fitoni një komision kur të bëni ndonjë blerje.

Detajet e programit

  1. Lloji i komisionit: Paguaj-Për-Shitje 20% për çdo shitje që jepni.
  2. Kërkesa për pagesa: 100 dollarë USD - Bilanci minimal që kërkohet për pagesa.
  3. Kohëzgjatja e pagesës: Pagesat bëhen një herë në muaj, për muajin e kaluar.

Për të gjitha detajet e tjera ju lutem na kontaktoni.

Bëhuni një bashkëpunëtor tani

en English
X
Dikush në blerë
më parë