Politika e Privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë rregullon mënyrën në të cilën GoViral.ai mbledh, përdor, mirëmban dhe zbulon informacionin e mbledhur nga përdoruesit (secili, një "Përdorues") i faqes në internet të https://goviral.ai ("Faqja"). Kjo politikë e privatësisë vlen për Sajtin dhe të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga GoViral.

Të dhënat personale identifikimi

Ne mund të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit në një larmi mënyrash, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, kur Përdoruesit vizitojnë faqen tonë, regjistrohen në sit, vendosin një porosi, abonohen në buletinin, plotësojnë një formular dhe në lidhje me aktivitete, shërbime, veçori ose burime të tjera, të cilat i vendosim në sitin tonë. Përdoruesit mund të kërkohen, sipas rastit, emrin, adresën e postës elektronike, adresën e postës. Megjithatë, përdoruesit mund të vizitojnë sitin tonë në mënyrë anonime. Ne do të mbledhim informacione personale të identifikimit nga Përdoruesit vetëm nëse ata na paraqesin vullnetarisht një informacion të tillë. Përdoruesit gjithmonë mund të refuzojnë të japin informacione për identifikimin personal, përveç se mund t'i parandalojë ata që të përfshihen në aktivitete të caktuara të lidhura me sitin.

Informatat identifikuese jo-personale

Ne mund të mbledhë informacion të identifikimit jo-personale për përdoruesit sa herë që ata ndërveprojnë me faqen tonë. Informatat identifikuese jo-personale mund të përfshijnë emrin e shfletuesit, llojin e kompjuterit dhe informacione teknike për përdoruesit e mjeteve të lidhjes në faqen tonë, të tilla si sistemi operativ dhe ofruesit e shërbimeve të internetit shfrytëzuar dhe informacione të tjera të ngjashme.

Shfletuesit Web biskota

Faqja jonë mund të përdorë "cookies" për të rritur përvojën e përdoruesit. Shfletuesi web i përdoruesit vendos cookies në hard drive e tyre për qëllime të mbajtjes së shënimeve dhe nganjëherë për të gjetur informacion rreth tyre. Përdoruesi mund të vendosë që të vendosë shfletuesin e tyre të internetit për të refuzuar cookie-t, ose për t'ju njoftuar kur dërgohen cookies. Nëse ata veprojnë kështu, vini re se disa pjesë të Faqes mund të mos funksionojnë siç duhet.

Si ne përdorim informacionin e mbledhur

GoViral mund të mbledhë dhe përdorë informacione personale të Përdoruesve për qëllimet e mëposhtme:

- Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit: Informacioni që ju ofroni na ndihmon të përgjigjemi kërkesave të shërbimit tuaj të klientit dhe nevojave mbështetëse në mënyrë më efikase.
- Për të përmirësuar Faqen tonë: Ne mund të përdorim feedback që ju jepni për të përmirësuar produktet dhe shërbimet tona.
- Për të realizuar një promovim, konkurs, sondazh ose tipar tjetër të faqes: Për t'i dërguar përdoruesve informacion që ata ranë dakord të marrin rreth temave që ne mendojmë se do t'u interesojnë atyre.
- Për të dërguar postë elektronike periodike: Ne mund të përdorim adresën e emailit për të dërguar informacionin e Përdoruesit dhe azhurnimet që kanë të bëjnë me porosinë e tyre. Mund të përdoret gjithashtu për t'iu përgjigjur pyetjeve, pyetjeve dhe / ose kërkesave të tyre. Nëse Përdoruesi vendos të zgjedhë listën tonë të postës, ata do të marrin postë elektronike që mund të përfshijnë lajmet e kompanisë, azhurnimet, informacionin lidhur me produktin ose shërbimin, etj. Nëse në çdo kohë Përdoruesi do të dëshironte të abonohej nga marrja e emailave në të ardhmen, ne përfshijmë të detajuar çregjistrohuni udhëzimet në fund të secilës email.

Si ne të mbrojtur informatat tuaja

Ne e pranojmë mbledhjes së përshtatshme e të dhënave, ruajtjes dhe përpunimit të praktikave dhe masave të sigurisë për të mbrojtur kundër qasjes së paautorizuar, ndryshimi, zbulimi ose shkatërrimin e informacionit personal, emrin, fjalekalimin, të dhënat tuaja të transaksioneve dhe të dhënave të ruajtura në faqen tonë.

Shkëmbimi i ndjeshëm dhe privat i të dhënave ndërmjet sitit dhe përdoruesve të tij ndodh gjatë një kanali komunikimi të siguruar SSL dhe është i koduar dhe mbrojtur me nënshkrime dixhitale.

Shkëmbimin e informacionit tuaj personal

Ne nuk i shesim, tregtojmë ose marrim me qira Përdoruesit informacione personale të identifikimit të të tjerëve. Ne mund të ndajmë informacion të përgjithshëm demografik të grumbulluar që nuk lidhet me ndonjë informacion personal të identifikimit në lidhje me vizitorët dhe përdoruesit me partnerët tanë të biznesit, bashkëpunëtorët e besuar dhe reklamuesit për qëllimet e përshkruara më lart.

Ndryshimet në këtë privacy policy

GoViral ka diskrecionin për të azhurnuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë. Kur ta bëjmë këtë, ne do të rishikojmë datën e azhurnuar në fund të kësaj faqe. Ne inkurajojmë Përdoruesit që shpesh të kontrollojnë këtë faqe për çdo ndryshim për të qëndruar të informuar se si po ndihmojmë në mbrojtjen e informacionit personal që mbledhim. Ju e pranoni dhe pranoni që është përgjegjësia juaj të rishikoni këtë politikë të privatësisë në mënyrë periodike dhe të bëheni të vetëdijshëm për modifikimet.

Pranimin tuaj të këtyre termave

Duke përdorur këtë Site, ju tregon pranimin tuaj të kësaj politike. Nëse ju nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutem mos përdorni faqen tonë. Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas afishimit të ndryshimeve në këtë politikë do të gjykohet pranimin tuaj të këtyre ndryshimeve.

Na kontaktuar

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, praktikat e kësaj faqeje, apo marrëdhëniet tuaja me këtë faqe interneti, ju lutemi të na kontaktoni në:

GoViral.ai – Virtab LLC, Kanada
Mbështetja GoViral: support@goviral.zendesk.com
Ph: 888-881-9070
Mbështetja e CCBill
Biseda CCBill

Ky dokument është azhurnuar për herë të fundit më 24 shtator, 2020.

en English
X
Dikush në blerë
më parë