Често поставувани прашања

Дали имате прашање за GoViral? Погледнете го списокот подолу за нашите најчесто поставувани прашања. Ако вашето прашање не е наведено тука, тогаш контактирајте не.

Едноставно регистрирани, Тогаш Логирај Се и посетете го „Заработете парички”Дел за да започнете да гледате видеа. Секое видео што ќе го погледнете, лајкувате, коментирате и претплатите, ќе заработи пари.

Откако ќе имате пари за трошење, увезете ги вашите видеа во „Мои видеа”Дел и изберете ја количината на претплатници, прегледи, допаѓања и коментари што сакате да ги добиете на секое видео.

Испратете ги вашите нарачки и седете додека нашата мрежа испорачува сè!

Продолжете да заработувате парички бесплатно за да можете да нарачувате повеќе услуги на вашите видеа или да ја посетите „Купете парички”За да ги набавиме наместо нив.

Да! Едноставно Логирај Се и посетете „Покани и заработи повеќе”За да ја пронајдете вашата единствена URL-адреса.

Секое лице што ќе се повикате на нашата мрежа, кое регистрира сметка и заработува монети, ќе ви заработи 10% провизија.

Ова значи, ако упатите 10 лица кои заработуваат по 1,000 монети (вкупно 10,000 монети), автоматски ќе бидете наградени со 10% од тоа, што е 1,000 монети.

Упатувањето на корисниците на GoViral е најлесниот и најлесен начин за вас автоматски да заработувате монети од напорите на вашите препораки.

Најдобрите стратегии за упатување на корисниците со вашата единствена URL-адреса вклучуваат:

1. Објави видео на YouTube за GoViral.

2. Испратете им е-пошта / порака на вашите пријатели и колеги кои исто така имаат канали на YouTube.

3. Напишете блог објава за GoViral на вашата веб-страница.

4. Споделете ја вашата единствена URL-адреса на Фејсбук, Твитер и други социјални платформи.

5. Збор на уста.

6. Бидете креативни! Постојат безброј начини на кои можете да ги упатувате корисниците на GoViral!

Сите услуги што ги обезбедува нашата мрежа се целосно завршени од заедницата на регистрирани корисници на GoViral кои завршуваат активности за заработка парички. Ова значи дека брзината со која се испорачува секоја услуга се разликува во зависност од сообраќајот што го добиваме, како и нарачките што се наоѓаат во нашата мрежа во секој даден момент. Некогаш се испорачуваат многу брзо, а понекогаш се испорачуваат со побавно темпо.

Ако сакате вашите нарачки да бидат доставени побрзо, треба Логирај Се и посетете го „членството”Страница, каде што можете да надградите до плановите Злато или Платинум за одреден надомест и да добиете“ Приоритетни трансакции ”.

Плановите Злато и Платинум ќе ги стават вашите видеа пред другите за да ги добиваат вашите услуги многу побрзо!

Што чекаш?

Придружете се на нашата бесплатна мрежа и започнете да добивате претплатници, прегледи, допаѓања и коментари денес!

Регистрирајте се сега
en English
X