Приватност

Оваа Политика за приватност управува со начинот на кој GoViral.ai собира, користи, одржува и открива информации собрани од корисници (секој, „корисник“) на веб-страницата https://goviral.ai („Веб-страница“). Оваа политика за приватност се однесува на страната и на сите производи и услуги што ги нуди GoViral.

Лична идентификација информации

Можеме да собираме информации за лична идентификација од Корисници на најразлични начини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, кога Корисниците ја посетуваат нашата страница, се регистрираат на страницата, ставаат нарачка, се претплаќаат на билтенот, пополнуваат формулар и во врска со други активности, услуги, одлики или ресурси што ги правиме достапни на нашата страница. Корисниците може да бидат прашани, како што е соодветно, име, адреса за е-пошта, адреса за пошта. Сепак, корисниците можат да ја посетат нашата веб-страница анонимно. Ние ќе собереме информации за лична идентификација од Корисниците само ако тие доброволно ги доставуваат ваквите информации до нас. Корисниците секогаш можат да одбијат да даваат информации за лична идентификација, освен тоа што може да ги спречи да се вклучат во одредени активности поврзани со страницата.

Не-лични идентификациски информации

Ние може да се соберат не-лични идентификациски информации за корисниците кога тие комуницираат со нашиот сајт. Не-лични идентификациски информации може да вклучува и името на пребарувач, типот на компјутерот и технички информации за корисниците средства за врска на нашиот сајт, како што се оперативен систем и интернет сервис провајдерите користат и други слични информации.

Веб прелистувач колачиња

Нашиот сајт може да се користи "колачиња" за подобрување на корисничкото искуство. Корисникот веб прелистувач става cookies на нивниот хард диск за водење на евиденција цели, а понекогаш и да ги пратите информации за нив. Корисникот може да избере да го поставите на нивните веб прелистувач за да го одбие колачиња, или да ве предупреди кога се испраќаат колачиња. Ако не го сторат тоа, имајте во предвид дека некои делови на сајтот, не може да функционира правилно.

Како ние ги користиме собраните информации

GoViral може да собира и да ги користи личните информации на корисниците за следниве цели:

- За подобрување на услугата за клиенти: Информациите што ги давате ни помагаат поефикасно да одговориме на барањата за вашите услуги на клиентите и потребите за поддршка.
- За подобрување на нашата веб-страница: Можеби користиме повратни информации што ги давате за да ги подобриме нашите производи и услуги.
- Да извршиме промоција, натпревар, анкета или друга карактеристика на страницата: Да им испраќаме информации на корисниците што се согласија да ги добијат за теми за кои сметаме дека ќе бидат од интерес за нив.
- Да испраќаме периодични е-пошта: Може да ја користиме адресата за е-пошта за да испратиме информации за корисникот и ажурирања што се однесуваат на нивната нарачка. Може да се користи за да одговорат на нивните прашања, прашања и / или други барања. Ако Корисникот одлучи да се вклучи во нашата поштенска листа, тие ќе добијат е-пошта што може да вклучува вести за компанијата, ажурирања, информации за производи или услуги за сл., Итн. Ако во кое било време Корисникот би сакал да се откаже од примање на идните е-пошта, ние вклучуваат детални информации откажете се на упатствата на дното на секоја е-пошта.

Како ние се заштити вашите информации

Ние донесе соодветно прибирање податоци, складирање и обработка на практики и безбедносни мерки за заштита од неовластен пристап, измена, откривање или уништување на вашите лични информации, корисничко име, лозинка трансакција информации и податоците зачувани на нашиот сајт.

Сензитивната и приватната размена на податоци помеѓу страната и нејзините корисници се случува преку каналот за комуникација обезбеден со SSL и е шифриран и заштитен со дигитални потписи.

Споделување на вашите лични информации

Ние не продаваме, тргуваме или изнајмуваме информации за лична идентификација на корисници на други. Можеме да споделиме генерички збирни демографски информации што не се поврзани со лични информации за лична идентификација во врска со посетителите и корисниците со нашите деловни партнери, доверливи филијали и рекламни за целите наведени погоре.

Промени на оваа политика на приватност

GoViral има дискреционо право да ја ажурира оваа политика за приватност во секое време. Кога ќе го сториме тоа, ќе го ревидираме ажурираниот датум на дното на оваа страница. Ние ги охрабруваме корисниците често да ја проверуваат оваа страница за какви било промени за да останат информирани за тоа како помагаме да ги заштитиме личните информации што ги собираме. Признавате и се согласувате дека е ваша одговорност периодично да ја прегледувате оваа политика за приватност и да станете свесни за измените.

Вашето прифаќање на овие услови

Со користење на овој сајт, Вие значи прифаќање на оваа политика. Ако не се согласувате со оваа политика, немојте да го користите нашиот сајт. Вашиот континуираната употреба на овој сајт по објавувањето на промените на оваа политика ќе се смета Вашето прифаќање на тие промени.

Да ни се јавите

Ако имате било какви прашања во врска со оваа Политика на приватност, практиките на овој сајт, или вашиот зделки со овој сајт, контактирајте не на:

GoViral.ai - Виртаб ДОО, Киченер, ОН, Канада
Поддршка на GoViral: [заштитена по е-пошта]
Др: 888-881-9070
Поддршка на CCBill
Разговор на CCBill

Овој документ последен пат е ажуриран на 24 септември 2020 година.

en English
X